JAZAA BASMATI RÝŽE 5KG

 
Slovo Jazaa znamená požehnání. A taková je filozofie naší společnosti... Přinášíme vám rýži výběrové kvality, jenž byla pečlivě sklizena zrnko po zrnku na farmách. Ať přemění vaše jídlo na požehnáné!
Jsme pyšní, že vám dodáváme rýži, jenž prochází přísným procesem řízení kvality. Každý krok výroby důsledně monitorujeme, od zrníčka až po závěrené balení. Jedině tak máme jistotu, že se na Váš talíř dostane to nejlepší podle filosofie Jazaa.
 
Dostupnost Skladem (>5 ks)
399 Kč / ks
356,25 Kč bez DPH
   
Kód produktu 1799
Značka Jazaa Foods
Kategorie Basmati Rýže
 
Slovo Jazaa znamená požehnání. A taková je filozofie naší společnosti... Přinášíme vám rýži výběrové kvality, jenž byla pečlivě sklizena zrnko po zrnku na farmách. Ať přemění vaše jídlo na požehnáné!
Jsme pyšní, že vám dodáváme rýži, jenž prochází přísným procesem řízení kvality. Každý krok výroby důsledně monitorujeme, od zrníčka až po závěrené balení. Jedině tak máme jistotu, že se na Váš talíř dostane to nejlepší podle filosofie Jazaa.
 

Složení:

  • 100 % basmati rýže

 

Výživové hodnoty:

  • Energická hodnota 523 kJ/125 kcal
  • Tuk 0,2 g (nasycený tuk 0 g)
  • Sacharidy 28 g (z toho cukry 0 g)
  • Bílkoviny 2,7 g
  • Sůl 0 g

 

Příprava (200 g):

Nechte nasáknout vodou 1 hrnek rýže (200g) 15 minut, poté vodu slejte. 6 – 8 hrnků vody přivedeme k varu. Přidáme nasáklou rýži. Vaříme bez pokličky 15 – 20 minut na středním ohni. Sundáme z ohně, slejeme vodu a podáváme. 

 

Země původu: Pákistán

Skladujte v chladu a suchu.

Hmotnost 5 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Přidat hodnocení
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
OK Avatar autora | 29.5.2023
Naprostá spokojenost, včas dodáno a vše v pořádku. Dík

Jazaa Basmati Rýže je vysoké kvality tradiční rýže z Indie a Pakistánu. Převážně slouží jako příloha k pečeným nebo grilovaným masům nebo jako součást klasické biryani. Basmati rýže se může někdy podávat bez příchutě, ale často ochucená s kurkumou nebo šafránem. Obě tyto ingredience způsobí charakteristické žluté zabarvení.